From September 1, 2016, the news are also given in English (in magenta). Language-independent or not really dependent parts like names of persons (or lecture halls) are usually not translated.

Aktuális hírek doktoranduszoknak, kivéve ösztöndíjak, pályázatok, utazási lehetőségek. Felül az újabbak. (A linkek egy része - főleg a régebbiek és a külsők - azóta elévült vagy már nincs meg.) Ahol azt < jelzi, ott (a böngésző "vissza az előző oldalra" gombja helyett) a < linkre kattintva kell az előző honlapra visszatérni. (Ellenkező esetben az azonos fájl további oldalaira mutató linkek a későbbiekben - egyes böngészőknél - nem fognak helyesen működni.)

Actual news for PhD students in reverse chronological order. (Some old links need not exixts.) See also the "Travel" menu item on the left. Where < is present: in order to return to that location, click on this sign rather than using the "back" button of your browser.

A nyilvános védés feltételeinek nem teljesülése (ODT 231/2010 és MTMT ) esetén az ügyet az illetékes tanácsok nem tárgyalják (és a fokozat kiadása minimum fél év késedelmet szenved). Benyújtott értekezést a Doktori Iskola Tanácsa csak azt követően tárgyal, ha a disszertáció, absztrakt és tézisek pdf formában hozzám megérkeznek és a Repozitórium -ban is ott vannak.

In order to avoid substantial delay, please meet ALL formal conditions (concerning the printed dissertation and its electronic form) BEFORE submitting a dissertation.

Elavult: Kérem, hogy minden 2013.V.31.előtt benyújtott cikken szerepeljen, hogy "supported by TÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0012"